Eladó Tanya, Újfehértó

#185600181

Eladó Tanya

16.9 millió Ft

Újfehértó
Alapterület:
99 m2
Szobák száma:
1 + 2
Állapot:
Építési mód:
Vegyes
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
4 535 m2
Cserépkályha - fa, szén
Udvari
1
Komfort
Csak mobil internet
Bevezetve (230 Volt)
Saját kút
Nincs a közelben
Nincs szennyvízelvezetés

Újfehértó külterületén tanya, 99 nm-es lakóépülettel eladó

Nyíregyházától 20 km-re, Újfehértó külterületén található ez a hamisítatlan, vidéki hangulatot árasztó (és vidéken is található) tanya. Az ingatlan megnevezése kivett tanya 762 m2 és szántó 3773 m2.  A leírtakból következik, hogy ez a tanyás ingatlan kifüggesztendő.

A 99 m2–es házhoz már a kaputól fedett bejáró vezet, megadva ezzel a porta egész hangulatát. Útban az otthon felé azonos stílusban megépített filagória található szalonnasütővel, virágos kiskerttel.  A házba lépve előtér fogad, majd a tágas étkező, és konyha következik. A közlekedőből nyílik a nagyszoba és a fürdőszoba, és innen vezet egy folyosó a két kisebb szobához. A vegyes (vályog és tégla) építésű ház ablakai fa, illetve szigetelt fa ablakok, fűtése cserépkályhákkal megoldott.  Az ingatlanba az áram bevezetésre került, mobilinternet működik jelenleg. A vizet hidroforos fúrt kút, a meleg vizet bojler szolgáltatja, a vízelvezetést emésztő gödörrel oldották meg. A központi fűtés létrehozásához a kazánház alapzata már kialakításra került, itt kaphat helyet az angol WC is (jelenleg csak udvari van).

A bejárat filagóriával szembeni oldalán vannak a nyitott kocsi beálló és gazdasági épületek (baromfi- és sertésól, kukoricagóré, fa és egyéb tárolók). A ház háta mögött még egy istálló is helyet kapott, ahol két tehén és egy ló is jól megfért. Egy külön elkerített rész ad helyet a gyümölcsfáknak, konyhakertnek, a hátul lévő szántó pedig alkalmas termények termesztésére, fóliasátraknak, de akár lovaknak kifutó is kialakítható itt. Ha csendre, békére vágyik, akkor Önnek ez az ideális hely. Nyíregyházi ingatlan csere is szóba jöhet, 1+1 szobás, 4. emeletig - nem záró szint- liftes házban. Állomás környéke előnyben.

Helyiség Méret (m2)
Szoba 21
Szoba 9.8
Szoba 11.2
Étkező 12.5
Konyha 7.25
Előtér 5.8
Közlekedő 9.25
Folyosó 4.57
Fürdőszoba 6.2

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Társasház
Tanya
Erdő
Üzlethelyiség
Zártkert
Panellakás
Mezőgazdasági terület