Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
25 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

16.9

Eladó Tanya

Újfehértó

1 + 2
99 m2
4 535 m2

Újfehértó külterületén tanya, 99 nm-es lakóépülettel eladó

Nyíregyházától 20 km-re, Újfehértó külterületén található ez a hamisítatlan, vidéki hangulatot árasztó (és vidéken is található) tanya. Az ingatlan megnevezése kivett tanya 762 m2 és szántó 3773 m2.  A leírtakból következik, hogy ez a tanyás ingatlan kifüggesztendő.

A 99 m2–es házhoz már a kaputól fedett bejáró vezet, megadva ezzel a porta egész hangulatát. Útban az otthon felé azonos stílusban megépített filagória található szalonnasütővel, virágos kiskerttel.  A házba lépve előtér fogad, majd a tágas étkező, és konyha következik. A közlekedőből nyílik a nagyszoba és a fürdőszoba, és innen vezet egy folyosó a két kisebb szobához. A vegyes (vályog és tégla) építésű ház ablakai fa, illetve szigetelt fa ablakok, fűtése cserépkályhákkal megoldott.  Az ingatlanba az áram bevezetésre került, mobilinternet működik jelenleg. A vizet hidroforos fúrt kút, a meleg vizet bojler szolgáltatja, a vízelvezetést emésztő gödörrel oldották meg. A központi fűtés létrehozásához a kazánház alapzata már kialakításra került, itt kaphat helyet az angol WC is (jelenleg csak udvari van).

A bejárat filagóriával szembeni oldalán vannak a nyitott kocsi beálló és gazdasági épületek (baromfi- és sertésól, kukoricagóré, fa és egyéb tárolók). A ház háta mögött még egy istálló is helyet kapott, ahol két tehén és egy ló is jól megfért. Egy külön elkerített rész ad helyet a gyümölcsfáknak, konyhakertnek, a hátul lévő szántó pedig alkalmas termények termesztésére, fóliasátraknak, de akár lovaknak kifutó is kialakítható itt. Ha csendre, békére vágyik, akkor Önnek ez az ideális hely. Nyíregyházi ingatlan csere is szóba jöhet, 1+1 szobás, 4. emeletig - nem záró szint- liftes házban. Állomás környéke előnyben.

Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Vízparti
Zöldövezeti

42.5

Eladó Zártkert

Nyíregyháza
Császárszállás
1 + 1
52 m2
757 m2

Császárszállás legújabb, igényes kivitelű ingatlana

Nyíregyháza, Császárszállás központi helyén eladó ez a téglából épült igényes anyagokkal, teljesen felújított ház teljes berendezéssel. A szigetelt ház mindössze 50nm, de elrendezése, berendezése nagyon praktikus. Igény esetén bővíthető!  A ház helyiségei nyitottak, egy légterűek a hálón és fürdőszobán üveg tolóajtó van. Az épület bővíthető! A ház fűtése H tarifás, inverteres klímával megoldott, amely mellett elektromos fűtőtestek és egy elektromos kandalló is helyet kapott. Az ingatlanban megtalálható berendezések, anyagok, igényesek, jó izléssel elrendezettek. A gépek ( TV-k, hűtő, tűzhely, mosogatógép, mosógép, szárítógép, stb.) is maradnak. A bútorok is a vételár részét képezik,köztük a masszázs funkcióval rendelkező relax kanapé, illetve a kovácsoltvas étkező garnitúra a teraszon. A telek mérete 757 nm, megnevezése kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület. A telekhez kis pince és kétállásos, könnyűszerkezetes garázs is tartozik elektromos kapuval. A parkosított udvarhoz ötkörös öntözőrendszer, automata fűnyíró, a hátsó kerthez kis tavacska tartozik. Az ingatlan megvásárlásához CSOK és kedvezményes lakáshitel nem vehető igénybe, de a babaváró kölcsön szabadon felhasználható, így az igen. Nézze meg a képeket, és amennyiben komoly vételi szándéka van keressen meg, hogy természetben is megcsodálhassa és döntést hozhasson. 

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése